eur:
389.69
usd:
363.53
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
fotó: pixabay
Nyitókép: Pixabay

Öt autót tört össze egy Mercedes vasárnap este a VIII. kerületben

Hatalmas baleset volt vasárnap este a budapesti Nagyfuvaros utcában. Öt autó tört össze.

Egy Mercedes C 250 kombi a Mátyás tér irányából igyekezett a Népszínház utca felé, amikor a Déri Miksa utca után ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A szemből érkező Opel Astra vezetője látta, hogy ebből frontális karambol lehet, elrántotta balra a kormányt, de így is karambolozott a két autó - a BudaPestkörnyéke.hu, a lap fényképeket is közöl az esetről.

A Mercedes hátulja balra, a Nagyfuvaros utca 7. előtt parkoló másik Mercedesnek csapódott, majd a sofőr jobbra kapta a kormányt és a jobb oldalon parkoló Ford Transit furgon bal oldalába rohant, ekkor tudott csak megállni.

Az Opelt pedig úgy hátralökte, hogy az háttal a Transit előtt parkoló Ford Fiesta bal első ajtajának vágódott. Az Opel jobb első ajtaja beszorult, a szemtanúk az elöl ülő utast csak a bal oldalon tudták kihúzni a roncsból.

A baleset helyszínéről a mentők végül három sérültet szállítottak kórházba.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×