INFORÁDIÓ 
2020. június 3. szerda
Klotild

hosszú katinka

gelencsér máté

bulvár

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.

Féltve őrzött titkokat árult el Hosszú Katinka és párja

Infostart

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté most először adott közös interjút, amelyben még a családalapításról is nyilatkoztak.

A pár mesélt a megismerkedésükről és a jövőbeli terveikről is – számolt be a Blikk a Hot magazin alapján. Mint mondták, eddig még csak a legszűkebb baráti társaságuk tudta azt a történetet, hogy miként jöttek össze.

A 31 éves sztár gyerekkorából már emlékezett jelenlegi párjára, hiszen régen ő is úszott. Mint elárulta, már akkor is tetszett neki, de Máté persze nem emlékezett rá. Ezt követően Hosszú Kainka Los Angelesbe ment tanulni, a fiú pedig Sydney-be, és 15 évig csak átutazóban tartózkodott Magyarországon. Hosszú Katinkáról is csak annyit tudott, hogy úszó, nyert már olimpiát is.

Végül egy házibuliban keresztezték egymás útját ismét. A partin a két fiatal jól érezte magát, majd később Máté ráírt, hogy találkozzanak. A közös ebéd pedig nagyszerűen sikerült. Katinka azt is bevallotta, hogy

kicsit zavarta, hogy Máté ennyire jól néz ki.

Később egyre többet találkoztak, randiztak, annak ellenére, hogy eleinte a pár nem tervezett komoly kapcsolatot. Az összhang már kapcsolatuk eleje óta nagy volt, és az is megfordult a fejükben, lehet, ők az igaziak egymásnak, ugyanakkor kőkemény munka volt, hogy megbízzanak egymásban – mesélték.

Az úszónő és párja legalább három gyereket tervez,

de mint mondta, egyelőre nem tudja elképzelni a várandósságot. Az biztos, hogy az úszástól való visszavonulás után nem rögtön szeretnének családot alapítani, 2-3 évet még várnának a babával.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018