eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó a Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettessel tartott közös sajtótájékoztatón a Városházán 2019. március 18-án. A tájékoztatón bejelentették, hogy Hosszú Katinka úszóklubja Iron Swim Budapest néven folytatja működését.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Féltve őrzött titkokat árult el Hosszú Katinka és párja

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté most először adott közös interjút, amelyben még a családalapításról is nyilatkoztak.

A pár mesélt a megismerkedésükről és a jövőbeli terveikről is – számolt be a Blikk a Hot magazin alapján. Mint mondták, eddig még csak a legszűkebb baráti társaságuk tudta azt a történetet, hogy miként jöttek össze.

A 31 éves sztár gyerekkorából már emlékezett jelenlegi párjára, hiszen régen ő is úszott. Mint elárulta, már akkor is tetszett neki, de Máté persze nem emlékezett rá. Ezt követően Hosszú Kainka Los Angelesbe ment tanulni, a fiú pedig Sydney-be, és 15 évig csak átutazóban tartózkodott Magyarországon. Hosszú Katinkáról is csak annyit tudott, hogy úszó, nyert már olimpiát is.

Végül egy házibuliban keresztezték egymás útját ismét. A partin a két fiatal jól érezte magát, majd később Máté ráírt, hogy találkozzanak. A közös ebéd pedig nagyszerűen sikerült. Katinka azt is bevallotta, hogy

kicsit zavarta, hogy Máté ennyire jól néz ki.

Később egyre többet találkoztak, randiztak, annak ellenére, hogy eleinte a pár nem tervezett komoly kapcsolatot. Az összhang már kapcsolatuk eleje óta nagy volt, és az is megfordult a fejükben, lehet, ők az igaziak egymásnak, ugyanakkor kőkemény munka volt, hogy megbízzanak egymásban – mesélték.

Az úszónő és párja legalább három gyereket tervez,

de mint mondta, egyelőre nem tudja elképzelni a várandósságot. Az biztos, hogy az úszástól való visszavonulás után nem rögtön szeretnének családot alapítani, 2-3 évet még várnának a babával.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×