Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Fordulat a hajdúszoboszlói családi tragédia ügyében

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Írásszakértő vizsgálja, hogy valóban az anya írta-e a búcsúevelet, amelyből kiderült, hogy hol találják a család másik két tagjának a holttestét.

Szeptember elején egy édesanyát találtak holtan a lakásában, míg férje és kisfiuk holttestére Hajdúszoboszló mellett egy erdős területen bukkantak rá. Az ügyben azóta zajlik a nyomozás, és a haon.hu és a Tények szerint fordulat állhat be. 

Az anyát még élve találták meg a család által bérelt lakásban, de nem tudtak segíteni rajta, sajtóinformációk szerint felvágta az ereit. Az anya hagyott hátra egy búcsúlevelet és egy térképet, a rendőrük ez alapján kezdték el keresni az apát és a hatéves gyereket. Végül húsz kilométerre találták meg őket holtan egy erdős területen. 

Az elsődleges vélemények szerint a férfi és a nő önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú gyilkosság áldozata lett. Hajdúszoboszlón az a hír terjedt el, hogy a férfi mérget itatott fiával, majd felakasztotta magát.

A rendőrök azóta nyomoznak, és egyelőre nem lehet tudni, a szülők együtt ölték-e meg kisfiukat, és azt sem, hogy mi okozta a halálát. A Tények úgy tudja, az ügyben egy írásszakértőt is kirendeltek, hogy a búcsúlevelet valóban az anya írta-e. 

A rendőrség csak annyit közölt, hogy több szakértőt is bevontak az ügyben, de más információt nem adtak.  A családi tragédia ügyében a nyomozás még hónapig eltarthat.