Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A leggyakrabban plasztikázott híresség akar lenni a brazil modell

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Műanyag drótokkal húzatja vágottá a szemét egy brazil modell. Angela Bismarchinak ez lesz a 42. szépészeti műtétje, de feltett szándéka, hogy bekerül a Rekordok Könyvébe a legtöbb plasztikai operációt végrehajtott hírességként.

Angela Bismarchi a februári riói karneválon már vágott szemmel vezeti a szambacsoport felvonulását. A szőke szépség azért műtteti ázsiai formájúra a szemét, hogy illően megemlékezzen a japánok első nagy brazíliai bevándorlási hullámának 100. évfordulójáról.

A modellnek ez lesz a 42. plasztikai műtétje, és ezzel már nagyon megközelíti a "világcsúcstartó" Cindy Jacksont; az amerikai nőn 47-szer végeztek szépészeti operációt. Angela abban bízik, hogy új külsejével biztos győzelemre vezeti háromszáz fős szambacsoportját a karneválon.

A 36 éves modell egyébként elsősorban a plasztikai sebészet iránti mániákus rajongása miatt vált híresség hazájában. Nem csoda, hogy férjnek is egy plasztikai sebészt választott, aki eddig tízszer operálta meg.

"Mindig is hiú voltam, a karneválra pedig különösen szép szeretnék lenni" - vallotta be a 182 centi magas szépség, aki először 2000-ben került a címlapokra, amikor a rendőrség megpróbálta letartóztatni, mert szinte teljesen pucéran jelent meg az utcán, a bőrére festett brazil zászlóba "öltözve".

Két évvel később Lula da Silva elnök képét festette fedetlen testére. Emiatt is letartóztatták, és csak azért bocsátották szabadon, mert meggyőzte a hatóságokat, hogy ilyen módon akarta felhívni az emberek figyelmét az államfő szegénység elleni programjára.

Első plasztikai műtétjén 21 éves korában, 1992-ben, a lánya születése után esett át: a melleit hozatta helyre. Annyira tetszett neki az eredmény, hogy azóta mániájává vált a plasztikai műtét - következő két férje is plasztikai sebész lett.