eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Tizenkilenc milliós segélyt markolt fel a Rolls-Royce tulajdonos

Egy Rolls-Royce tulajdonos brit üzletember 50 ezer fontot, azaz több mint 19 millió forintot vett fel segélyekben. A hatóságoknak azt állította ugyanis, hogy ízületi gyulladása és térdsérülése miatt nem tud dolgozni, illetve hogy egy lerobbant garzonban lakik.

Terry Pendleton a segélyek mellett egyetlen fillérnyi adót sem fizetett éveken át. Eközben hatalmas házban élt családjával, amelynek kertjében pávák sétálnak, egy Rolls-Royce-ot vezetett, lakása volt a Kanári-szigeteken és rendszeresen utazott drága nyaralásokra.

A 44 éves férfi azt állította, hogy mankókkal is alig bír járni, miközben bérlete volt a Liverpool FC meccseire, a stadion felső karéjába. "Ha Mr. Pedleton annyira mozgássérült lenne, mint ahogy azt állítja, fel sem tudott volna menni az üléséig" - jegyezte meg Kevin Slack ügyész.

Az ügyét vizsgáló nyomozók ráadásul számos videofelvételt készítettek arról, ahogy egy összecsukható asztalt cipel a fején, illetve ahogy dobozokat pakol az autójába.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×