eur:
392.91
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Fotó: police.hu
Nyitókép: Fotó: police.hu

Éppen napozott az egész éjszakát az erdőben töltő 6 éves kislány, amikor megtalálták

Vasárnap délután tűnt el az a 6 éves kislány Pér közelében, akit egész éjjel kerestek, de csak ma délelőtt találtak meg. Túlélte a 3 fokos éjszakát. Egy siklóernyős bukkant rá. Kitüntést kap a férfi.

Nekem is van egy hatéves gyermekem, átéreztem, min mennek keresztül a szülők. Éppen csak felemelkedtem, és megláttam a kislányt. Amikor leszálltam hozzá, nem volt megijedve, nem is sírt. Békésen ücsörgött. Elmesélte, hogy egy fa tövében töltötte az éjszakát, most pedig napozik. Mondta még, hogy ma az anyukája dolgozik, mire azt válaszoltam: biztos nem, téged keres minden erejével. Megöleltem és nagyon megkönnyebbültem - mesélte a Blikknek Zora megtalálását Mehringer Szabolcs.

A Kékvillogónak arról mesélt még a férfi, hogy a kislány nem tudta, hogy eltűnt. „Úgy fogta fel az egészet, hogy elsétált egy tanyáról, azt sétált, sétált, majd álmos lett és valahol el kellett aludnia”. Miután 10 kilométert gyalogolt egy bokros-fás részen szenderült álomba, reggel felkelt és még mindig nem tudta, hol van.

A siklóernyőst az Országos Polgárőr Szövetség elnöke "elismerésben és dicséretben részesíti" - közölte az Infostarttal a szövetség.

A gyereket vasárnap délután óta keresték. A Győr-Moson-Sopron megyei Pér közelében található tanyáról tűnt el. Mint kiderült a kutyájával csatangoltak el, de eltévedt a sűrű ködben. Végül a Péri repülőtér mellett találták meg.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Már fizetni kellett a velencei belépésért

Már fizetni kellett a velencei belépésért

Több mint 113 ezren léptek be Velencébe csütörtökön, de csak töredékük vette meg a fejenkénti öteurós belépőjegyet - közölte Velence polgármesteri hivatala a városban bevezetett fizetős belépési rendszer első napján. Április 25. nemzeti ünnep volt Olaszországban, ezért az átlagosnál magasabb volt a látogatók száma.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×