eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Ügyfél megy be az Észak-magyarországi Regionális Bank (ÉRB) Zrt. miskolci bankfiókjába 2015. február 27-én. A Magyar Nemzeti Bank több évtizedes visszaélés-sorozatot gyanít a Buda-Cash Brókerháznál, ezért február 24-én azonnali hatállyal felfüggesztette működési engedélyét, és a brókerházzal összefüggésbe hozható Dél-Dunántúli Regionális Bank (DRB) bankcsoporthoz tartozó négy banknál, így az ÉRB-nél is korlátozó intézkedéseket rendelt el.
Nyitókép: Vajda János

Maszk nélkül senki nem léphet be az OTP fiókjaiba szerdától

Korábban csak a dolgozóknak volt kötelező, most már mindenkinek, aki 6 éven felüli.

Az OTP közlésére hivatkozva a Portfolio azt írja, a bank elővigyázatosságból kötelezővé teszi a maszkviselést bankifókjaiban a szerdai naptól minden 6 évnél idősebb látogató számára. .

A pénzintézet azt is közölte, alkalmazottaikat folyamatosan tesztelik, a fiókokban pedig a plexik és a kézfertőtlenítő is megjelent már, gyakrabban is takarítanak.

Az OTP kéri ügyfeleit, amit csak lehet, online intézzenek.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×