eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Orbán Viktor miniszterelnök előadása előtt a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2019. július 27-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Kiderült, karanténba kényszerül-e Orbán Viktor

Megszólalt az ügyben Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök nem került karanténba, szemben több kormánytaggal, köztük Gulyás Gergely kancelláriaminiszterrel és Varga Judit igazságügyi miniszterrel.

A miniszterelnök nem érintett az ügyben - közölte a hvg.hu kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A portál azután kereste meg Havasi Bertelent, hogy az említett kormánytagok, ahogyan arról az Infostart is beszámolt, érintkeztek Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs főnöke pedig szerdán jelentette be, hogy koronavírusos, ami miatt elhalasztották a péntekre tervezett Tranzit fesztivált, amelyen pénteken Orbán Viktor is beszélt volna.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×