eur:
393.34
usd:
368.06
bux:
65925.05
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: A 2019-nCov humán koronavírus ultrastrukturális morfológiája (CDC/Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM / Centers for Disease Control and Prevention's Public Health Image Library)

A győri városházát is elérte a kór

Koronavírusos a győri jegyző - jelentette be Dézsi Csaba András polgármester, aki rendkívüli fertőtlenítést rendelt el a hétvégén a városházán.

Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírustesztje pozitív lett - jelentette be vasárnap este a Facebook-on Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere az Index szerint. Megemlítette azt is, hogy

őt is tesztelték koronavírusra, a vizsgálat eredményét hétfőn kapja meg.

Tájékoztatta a lakosokat arról is, hogy a jegyző tünetmentes, és otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának is, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. Bár ez nem azt jelenti, hogy tesztelni is fogják őket - tette hozzá a polgármester.

A polgármester a körülmények ismeretében a szokásos, napi fokozott takarítás mellett elrendelt egy rendkívüli fertőtlenítést is azért, hogy a hivatal dolgozóinak biztonságáról gondoskodjon. Ugyan a legtöbb városházi dolgozó már otthonról végezheti a munkáját, de akinek mégis be kell mennie hétfőn, az fertőtlenített épületbe léphet majd be - igyekezett megnyugtatni az érintetteket a városvezető.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×