INFORÁDIÓ 
2020. május 25. hétfő
Orbán

koronavírus

győr

igazolt fertőzés

polgármester

A győri városházát is elérte a kór

A győri városházát is elérte a kór

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Koronavírusos a győri jegyző - jelentette be Dézsi Csaba András polgármester, aki rendkívüli fertőtlenítést rendelt el a hétvégén a városházán.

Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírustesztje pozitív lett - jelentette be vasárnap este a Facebook-on Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere az Index szerint. Megemlítette azt is, hogy

őt is tesztelték koronavírusra, a vizsgálat eredményét hétfőn kapja meg.

Tájékoztatta a lakosokat arról is, hogy a jegyző tünetmentes, és otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának is, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. Bár ez nem azt jelenti, hogy tesztelni is fogják őket - tette hozzá a polgármester.

A polgármester a körülmények ismeretében a szokásos, napi fokozott takarítás mellett elrendelt egy rendkívüli fertőtlenítést is azért, hogy a hivatal dolgozóinak biztonságáról gondoskodjon. Ugyan a legtöbb városházi dolgozó már otthonról végezheti a munkáját, de akinek mégis be kell mennie hétfőn, az fertőtlenített épületbe léphet majd be - igyekezett megnyugtatni az érintetteket a városvezető.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: A 2019-nCov humán koronavírus ultrastrukturális morfológiája (CDC/Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM / Centers for Disease Control and Prevention's Public Health Image Library)
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018