eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pixabay

Tizenkilenc éves lett az InfoRádió

Tizenkilenc éve, 2000. október 2-án indult Magyarország első és egyetlen hírrádiója, az InfoRádió.

A most 19 éves csatorna honosította meg Magyarországon a hírrádiózás műfaját. A negyedóránkénti gyors, hiteles, megbízható, releváns és elfogulatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki. Abban is egyedül áll Magyarországon, hogy egyáltalán nem sugároz zenét. A politikai-közéleti médiumoktól pedig az is megkülönbözteti, hogy nem sugároz saját véleményt vagy kommentárt. Aréna című egyórás műsora az ország egyik legtöbbet idézett rádióadása. 2001 óta a BBC szakmai partnere.

Az InfoRádió készítői 2018-ban, a "tárgyilagosság olvasható" mottóval indították el az infostart.hu című internetes hírportált, melynek olvasottsága már jóval meghaladta a napi 100 ezer egyedi látogatót.

A hírrádió műfajteremtő tevékenységét számos egyéb elismerés mellett ötször díjazták Superbrand címmel, 2008-ban Joseph Pulitzer-emlékdíjjal, 2013-ban pedig Prima Primissima díjjal tüntették ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×