eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Minőségi díjat kapott az inforadio.hu

Minőségi díjat kapott az inforadio.hu

Az Év Honlapja pályázaton kapott elismerést portálunk.

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot, a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 201 nevezés érkezett.

A média kategóriában honlapunk, amely 2016-ban formailag, idén pedig tartalmában jelentősen megújult, minőségi díjat kapott. Az év honlapja elismerést tíz évvel ezelőtt már egyszer elnyerte az InfoRádió hírportálja.

A média kategóriában az év honlapjának a Kosárérték portált választotta a 14 tagú szakmai zsűri.  2017 abszolút év honlapja győztese a Korszakalkotók mecénás program (UniCredit Bank) lett. 

A díjazottak teljes listája itt érhető el.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×