eur:
392.16
usd:
366.78
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ezt írja Orbán a nyugdíjasoknak

A posta hétfőn elkezdte kézbesíteni a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak, akik Orbán Viktor miniszterelnöktől is kapnak egy levelet.

A kormányfő a levélben úgy fogalmaz: szeretnék megbecsülni azokat, akik évtizedeken át azért dolgoztak, hogy az ország talpra álljon és erősödjön. A miniszterelnök szerint a "ma sikereiben az előttünk álló nemzedékek munkája is benne van. Ezt soha nem szabad elfelejtenünk".

A levélben Orbán Viktor kitér arra, hogy a magyar gazdaság idén a vártnál is jobban teljesített. Az utalványokról szóló döntésen túl ezért jövőre a legfontosabb élelmiszerek áfája is csökken, emellett a tervezettnél jobban emelkednek a nyugdíjak.

A teljes levelet a 444.hu oldalán lehet elolvasni.

A posta korábban azt közölte: mindent megtesz azért, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb, legkésőbb december 31-éig megkapják az Erzsébet-utalványt. A kézbesítésről és a küldeményről további információkat itt olvashat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×