eur:
392.13
usd:
366.48
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Havazás - Ezeken a helyeken kell télies autózásra készülni

Az országban többfelé, így Tapolca, Kisbér, Tatabánya, Kiskőrös és Baja térségében havazik, Kápolnásnyék környékén intenzíven esik a hó. Kiskunhalas és Szeged környékén havas esőre kell számítania a közlekedőknek, és sokfelé erős szél fúj - tájékoztatta az Útinform hétfő déli adatai alapján a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor elmondta, a főutak burkolata latyakos Tatabányánál, vizes vagy nedves Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest és Veszprém megyében.

A mellékutak Szentendrénél havasak, Tatabánya környékén pedig latyakosak. Az M1-es autópálya Bicskénél sónedves - tette hozzá.

A Dunántúlon és a középső országrészben néhány helyen párás a levegő. Közepes - 100-300 méter - a belátható útszakasz Tatabánya, valamint Kiskőrös környékén.

Közepes vagy erős széllökésekre kell számítani az autósoknak a Dunántúlon, illetve Csongrád és Békés megyében. Viharos széllökéseket jelentettek Szombathely, Sárvár, Pápa, Csorna, Győr, Veszprém, Szántód és Harkány térségéből.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×