eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Tovább lesznek nyitva a strandok

A kedvező időjárásnak köszönhetően szeptember közepéig biztosan nyitva lesznek a budapesti strandok - tudta meg az InfoRádió a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivőjétől. Bár a szeptemberi iskolakezdéssel a hétköznapokon a családokra nem lehet számítani, az üzemeltetők abban bíznak, hogy hétvégén sokan kilátogatnak majd a fürdőkbe.

Idén az időjáráshoz igazodnak nyitva tartásukkal a fővárosi strandok. Ezúttal nem májustól szeptember elsejéig tart a szezon, az előrejelzéseket alapul véve szeptember közepéig lehet járni a fővárosi fürdőkbe - közölte a Budapest Gyógyfürdői Zrt. szóvivője. Szűcs Panni az InfoRádiónak elmondta, ha esetleg hűvösebbre fordul az idő, akkor átgondolhatják ezt a döntést.

Elsőként a hideg vizes strandok zárnak be, vagyis a csillaghelyi, a római és a pünkösdfürdői - tette hozzá.

Hiába a szeptemberi iskolakezdés, ha marad a meleg idő, akkor gazdaságosan lehet üzemeltetni a strandokat, főleg a hétvégi napokon - emelte ki a szóvivő. Azt még nem tudta megmondani, idén milyen évük volt a budapesti strandoknak.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×