eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Török Gábor: Nem készült fel az MDF az ajánlószelvény gyűjtésre

Az utolsó hetekben, napokban a választópolgárok már kis eséllyel adják oda az ajánlószelvényüket - hangsúlyozta az InfoRádiónak Török Gábor politikai elemző. A Vision Politics igazgatója szerint az MDF szervezetileg nem készült fel kellőképpen erre az időszakra.

Az utolsó napokban már rendkívül nehéz ajánlószelvényeket gyűjteni, bár a statisztikák szerint volt már arra példa, hogy az utolsó két hétben hihetetlen mértékben megnövekedett a benyújtott kopogtató cédulák száma - mondta az InfoRádiónak Török Gábor.

A Vision Politics igazgatója szerint azoktól, akik eddig nem adták oda az ajánlószelvényüket, már nagyon nehezen lehet azt elkérni, ezért is fontos a pártok számára, hogy idejekorán begyűjtsék azokat.

Az elemző úgy véli, az MDF rosszul áll az ajánlószelvények gyűjtésével, mert megroggyant a szervezeti hálózata. Erre a választásra a párt szervezetileg nem készült fel, és nem vette figyelembe, hogy ez a nulladik forduló (az ajánlószelvények begyűjtése) milyen jelentőséggel bír - tette hozzá.

Török Gábor szerint csodák már nincsenek: ha nincs egy felkészített szervezeti háttér, akkor az utolsó napokra már nincs egy olyan hadra fogható csapat, amellyel megszerezhető a szükséges számú ajánlószelvény.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×