eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

SZDSZ: Mikola csak törvénytelenül juthatott információihoz

Az SZDSZ ügyvivője szerint megjelentek a tálibok Magyarországon. Fodor Gábor azt mondta: a Fidesz lista második helyén szereplő Mikola István kijelentései a tálibokhoz hasonló vallási fundamentalizmusról tanúskodnak.

Fodor Gábor arra kérte Orbán Viktort, a Fidesz elnökét: nyilatkozzon arról, egyetért-e a Mikola István által elmondottakkal.

A fideszes politikus a többi között "szinglik hordáiról" és az emberek parttalan szabadságvágyának korlátozásáról beszélt Pécsett.

A szabad demokraták tájékoztatójukon egy interjúrészletet is lejátszottak, amelyben az ellenzéki párt miniszterelnökhelyettes-jelöltje azt mondta: a napokban megnézték az egészségbiztosítási befizetések listáját, és azon néhány minimálbérre bejelentett, milliárdos bankigazgatót is találtak.

Az SZDSZ ügyvivője felszólította Mikola Istvánt: hozza nyilvánosságra, kikről beszélt, és azt is, hogyan jutott ezekhez az információkhoz, mert törvényesen erre nincs lehetősége.

Fodor Gábor myílt levélben fordult az egészségügyi miniszterhez és az egészségbiztosítási pénztár főigazgatójához, hogy folytassák le a megfelelő vizsgálatokat, és adjanak választ arra: miként juthatott Mikola István az általa közölt információkhoz.

Fidesz: az SZDSZ sületlenségeket beszél

A Fidesz szóvivője szerint sületlenségeket beszél az SZDSZ, amikor a tálibok magyarországi megjelenését említik Mikola István kijelentéseivel kapcsolatban.

Szijjártó Péter az InfoRádiónak azt mondta: Mikola István, a Fidesz kormányfőhelyettes-jelöltje már elnézést kért azoktól, akiket a szövegkörnyezetből kiragadott mondatai esetleg megsértettek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×