eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
POLAND - 2023/03/07: In this photo illustration a Google Gmail logo seen displayed on a smartphone. (Photo Illustration by Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: Getty Images

Teljesen átszabta az androidos Gmailt a Google

A legújabb verzióban már úgy lehet válaszolni az e-mail üzenetekre, mintha chatelnénk.

Egy frissítést követően már mindenki számára élesítették a Gmail alkalmazásban azt a fejlesztést, melynek köszönhetően a levelezés során egyszerűbben és gyorsabban lehet válaszolni az üzenetekre, mint eddig – írja a hvg.hu.

Az AssembleDebug nevű X-felhasználó vette észre az elsők között, hogy a Google rendkívül hasznos újítást eszközölt az androidos Gmailen – megváltoztatva a levelek megválaszolásának metódusát. Ezzel a fejlesztéssel az üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóvá válik az e-mailezés a Gmailben is.

A mostani változtatással megjelent egy szövegbeviteli mező a kijelző alján, ahova bepötyöghetjük válaszainkat a beérkező üzenetekre, majd a mezőtől jobbra lévő ikont megérintve azonnal el is tudjuk küldeni a szöveget.

Valószínűleg sokak tetszését elnyeri majd az, hogy ha elkezdünk írni a mezőben, megnő a felület mérete, így sokkal egyszerűbb gépelni, közben pedig látjuk az eredeti levelet is.

Az újításnak köszönhetően egy sokkal könnyebben kezelhető chatelési módot lehet használni a levelezésnél. A csatolmányokat az eddig megszokott módon kell hozzáadni az e-mail üzenethez.

Az újdonság a Gmail alkalmazás legújabb verziójában érhető el.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×