eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
SPAIN - 2021/03/24: In this photo illustration the Spotify Music app seen displayed on a smartphone screen and a Spotify website displayed on laptop in the background. (Photo Illustration by Thiago PrudĂŞncio/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: SOPA Images/Getty Images

Új funkció a Spotify-on: már a podcastválasztásban is segít

A zenemegosztó új algoritmusnak köszönhetően kinek-kinek testreszabott beszélgetős műsorokat fog ajánlani.

Ahogy a Spotify ki tudja ismerni zenei preferenciáinkat, úgy lesz egyre ügyesebb ezen a téren a podcastek esetében is. Csupán az elmúlt évben másfél millió podcasttel bővült a kínálat, ami immár 2,9 milliós, így óriási kihívást jelent a válogatás szempontjából. Egy új szolgáltatás segít olyan podcastet találni, ami a felhasználó kedvére való. Ennek meghatározásához az új Find the One nevű eszközt vetik be – írja a hvg.hu.

Néhány kérdés megválaszolása után már kapja is a felhasználó az ajánlatokat, amelyek egyébként zenei ízlésével is összefüggésben vannak. Ha a felhasználónak nem tetszik az algoritmus generálta podcastlista, akkor a „Mutass többet” lehetőség választásával találhat kedvére valót.

A szolgáltatás élesben egyelőre még csak néhány piacon, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Németországban érhető el.

Az InfoRádió podcastjait is megtalálja a Spotify-on, valamint a Google Podcaston és az Apple Podcaston. Ezenkívül letöltheti az Infostartról is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×