eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma
Parkes Rebecca, a győztes magyar gól szerzője a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női vízilabdatornájának második fordulójában játszott Magyarország - Egyesült Államok mérkőzésen a Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. július 28-án. A magyar válogatott 10-9-re legyőzte a kétszeres címvédő amerikai csapatot.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Bíró Attila: ezt megérdemeltük, bár nem így osztják a sikereket

A csapatmunka, a csapatjáték fontosságát és sikerét emelték ki a hollandok elleni negyeddöntőt 14–1-re megnyerő női vízilabda-válogatott tagjai az M4 Sportnak nyilatkozva.

Illés Anna: „Küzdöttünk, nagyon küzdöttünk, hála Istennek meg is lett az eredménye. Mindenkit vitt előre a szíve. A világligán már tudtunk elődöntőt nyerni egy hónapja, azon vagyunk, hogy most is így legyen.”

Gurisatti Gréta: „Nagyon nehéz volt az időszak mindenki számára, minden sportolónak ilyen csapatot kívánok. Azt mondtam a meccs előtt a lányoknak, hogy ha a tüzes tekintet, az öklöző kép és a dobbanó szív meglesz, akkor minden meglesz. Így lett.”

Leimeter Dóra: „Nagyon kemény mérkőzés volt, hiába vezettünk, tudtuk, hogy vissza fognak jönni. Nagyon-nagy csapatmunka volt. Nagyon fontos momentum volt, hogy mi lőttünk gólt akkor, amikor háromgólos hátrányukból kiegyenlítettek. Ez egy nagybetűs CSAPATMUNKA volt.”

Bíró Attila, szövetségi kapitány: „Megérdemeltük ezt az eredményt, bár nem így osztják a sikereket. Sokkal többet tettünk elöl és hátul is.”

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×