eur:
392.89
usd:
366.33
bux:
66861.39
2024. április 25. csütörtök Márk
AI-RAYYAN, QATAR - NOVEMBER 19: People arrive at a fan village ahead of the FIFA World Cup Qatar 2022 on November 19, 2022 in AI-Rayyan, Qatar. The 900-cabin village is built near the Ahmad Bin Ali Stadium for football fans watching the upcoming World Cup. (Photo by Fu Tian/China News Service via Getty Images)
Nyitókép: Photo by Fu Tian/China News Service via Getty Images)

Egy vagyonért ilyen konténerben lakhatnak a Katarba látogató szurkolók - képek

A sajtónak nyilatkozó szurkolóknak vegyesek az érzéseik a konténerszállásokról.

Katarban a szállodák száma véges, így a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra az ideérkező 1,5 millió szurkolóknak átmeneti szálláshelyeket kellett kialakítani – írja a noizz.hu.

Megoldásként konténerházakat építettek, amelyek így néznek ki:

Az áruk 200-220 dollár között mozog egy éjszakára, ami átszámítva 80-88 ezer forintot jelent.

A szurkolók elégedetlenek a konténerszállásokkal. Egyesek a kis méret miatt panaszkodtak, mások pedig a melegre, ugyanis a legtöbb szobában csak ventilátor van. Ez azért okozhat problémát, mert Katarban napközben még most is 28 fokos a meleg, ami bár az országban hűvösnek számít, a látogatóknak forró. Probléma az is, hogy bizonyos szurkolói zónák nehezen megközelíthetők Dohából.

A CNN azt írja, sok szurkoló inkább a környékbeli országokban szállt meg, és csak a meccsekre repül Dohába.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×