eur:
393.08
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Moszkva, 2018. július 1.Spanyol játékosok, miután 4-3-ra kikaptak az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Spanyolország – Oroszország mérkőzésén, a hosszabbítás utáni büntetőpárbajban a moszkvai Luzsnyiki Stadionban 2018. július 1-jén. (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Nyitókép: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

Isco: a legszomorúbb nap

Fel kell állni a csalódás után – ezt fogalmazta meg Isco, a labdarúgó-világbajnokságról a nyolcaddöntőben búcsúzó spanyol válogatott játékosa.

„Ez pályafutásom legszomorúbb napja. De ilyen a futball, nem áll meg, ahogy az élet is megy tovább. Ideje felállni, ahogy mindig is tettük, és büszkeséget mutatni az országunk védelmében” - írta közösségi oldalán Isco, aki a legaktívabb spanyol játékos volt az oroszok ellen, de ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×