eur:
393.21
usd:
362.73
bux:
73164.07
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf

Egy olasz újságíró bókja Luka Modricnak: „Soha ne vonulj vissza!”

Luka Modric, a horvát válogatott csapatkapitánya – 178-szoros válogatott világklasszis – láthatóan csalódott ült az újságírók elé az olaszok elleni döntetlennel véglegessé vált korai kiesés miatt. Láthatóan jólesett neki, amit egy olasz tévékommentátortól hallott.

„Jó estét, Luca, olasz újságíróként szeretném megköszönni mindazt, amit láttunk tőled, nemcsak ma, hanem az egész pályafutásod során. Újra megmutattad, hogy csúcskategóriás játékos vagy, a kihagyott tizenegyes után azonnal gólt lőttél. Azt szeretném mondani neked, sőt arra szeretnélek kérni, soha ne vonulj vissza! Te vagy az egyik legnagyszerűbb futballista, akinek a mérkőzését valaha kommentálhattam, köszönöm neked.”

Modric először olaszul köszönte meg a dicséretet, majd horvátul folytatta: „Köszönöm ezeket az elismerő szavakat, a szívem legmélyére jutottak. Én is azt szeretném, ha örökre játékos maradhatnék, de sajnos, eljön egyszer annak az ideje, hogy szögre kell akasztanom a cipőimet. Nem tudom, meddig tudom még folytatni, de mindenesetre még egyszer nagyon szépen köszönöm a szavakat. Grazie!”

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvény Debrecenben volt, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×