eur:
390.91
usd:
365.98
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Nyitókép: Twitter

Drámai jelenet a Juventus meccsén: a szívéhez kapott a kapus – videó

Ijesztő jelenetek szemtanúi lehettek a Juventus–Sporting labdarúgó Európa-liga negyeddöntőt nézői.

A találkozó első félidejének hajrájában 0-0-s állásnál egy portugál helyzetet követően Wojciech Szczesny, az olasz sztárcsapat kapusa a mellkasához kapott, kicsit masszírozta, majd a csapattársai jelezték, hogy nincs jól. Azonnal érkeztek a Juventus orvosai, Juan Cuadrado, a csapat kolumbiai focistája pedig máris mutattta a kispad felé, hogy cserére lesz szükség – írja az Origo.

Percekkel később a lengyel válogatott kapus a saját lábán, de könnyek között hagyta el a pályát, a helyére pedig Mattia Perin állt be. Szczesnyt kórházba szállították, ahol alaposan kivizsgálták.

„Megijedtem, mert ilyen még soha nem történt velem. Nehezen kaptam levegőt, ezért egy kicsit szorongtam, kicsit megijedtem, de most már sokkal jobban vagyok. Kicsit aggódtam emiatt, de minden vizsgálatot elvégeztünk, és minden rendben van" – mondta a Sky Italiának, akinek az eset után már viccelődni is volt kedve.

A 32 éves lengyel kapus azzal viccelődött, hogy az egészet eltervezte, hogy a helyére beálló Mattia Perin a meccs hőse lehessen, hiszen több nagy védést is bemutatott a Sporting ellen. „Az igazság az, hogy Mattia olyan jól teljesített az edzéseken, hogy hagytam, hogy pályára lépjen" – viccelődött Szczesny.

A Juventus végül Federico Gatti 73. percben szerzett góljának köszönhetően 1-0-ra nyert a Sporting CP ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Régiós bajnok a forint

Régiós bajnok a forint

A hétfő délutáni erősödés óta tesztel a forint egy fontos technikai vonalat, amely ha letörik, akár a ma reggel közzétett várt feletti magyar GDP-adat hatására, akkor további tér nyílik meg a forint számára. Délelőtt sokáig nem talált erőre a forint, de aztán elindult az erősödés. A hónapban egyelőre a legnagyobb zárkózást a forint mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 30. 18:49
×
×
×
×