eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A győztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek, elöl Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkőzés után a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. A magyar csapat 1-0-ra nyert.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szalai gólját is jelölte az UEFA a Nemzetek Ligája legszebb találatai közé

Szalai Ádám gólja egy ideig az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának vezető anyaga volt - ebből lehetett sejteni, hogy ott lesz a legjobbak között.

A magyar válogatott csapatkapitánya felejthetetlen sarkazós gólt lőtt péntek este a németeknek, végül ezzel a találattal nyert a csapat. Az UEFA pedig beválogatta a Szoboszlai Dominik szöglete utáni csodás ívelést a Nemzetek Ligája 5. fordulójának legszebb góljai közé.

Olyan illusztris játékosok mellé került így Szalai Ádám, mint Christian Eriksen, Kylian Mbappé, és Ismail Yüksek.

Alább a gólok, a németek elleni mérkőzés összefoglalóját pedig itt lehet megnézni.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×