eur:
389.52
usd:
363.14
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
17 July 2022, Switzerland, Bad Ragaz: Soccer, Borussia Dortmund training camp, day 3: Sebastien Haller comes out of the fitness tent. Photo: David Inderlied/dpa (Photo by David Inderlied/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: David Inderlied/picture alliance via Getty Images

Hosszadalmas kezelés vár a Dortmund rákos csatárára

Több hónapos kemoterápia vár a Borussia Dortmund elefántcsontparti válogatott labdarúgójára, Sebastien Hallerre, akit a nyáron igazoltak le a Bundesliga élcsapatához.

A német klub a múlt hét elején számolt be arról, hogy a 28 éves futballista edzésen rosszullétre panaszkodott, amelyet speciális orvosi vizsgálat, majd műtét követett, mivel a szövettani leletek rosszindulatú heredaganatot mutattak ki nála.
"Sebastien most a lehető legjobb kezelést kapja. Nagyon jók az esélyek a felépülésre" - nyilatkozta szombaton Sebastian Kehl, a Dortmund sportigazgatója, aki hozzátette, hogy hónapokig tartó gyógyulási folyamat következik.
A Borussia Dortmund július elején jelentette be, hogy az Ajax Amsterdamtól 31 millió euróért szerződtette Hallert, akivel nyáron a Manchester Cityhez igazolt norvég Erling Haalandot tervezte pótolni. Az elefántcsontparti csatár az előző idényben 34 gólt szerzett az Ajax színeiben, a Bajnokok Ligájában nyolc találkozón 11-szer volt eredményes.
Haller, aki a kilences mezszámot is megörökölte Haalandtól, korábban, 2017 és 2019 között játszott már Németországban, akkor az Eintracht Frankfurtnál futballozott.
A Dortmund, amely az előző szezonban a második helyen végzett a bajnok Bayern München mögött, jövő szombaton a Bayer Leverkusen elleni hazai mérkőzéssel kezd a Bundesligában

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×