eur:
393.98
usd:
369.56
bux:
65477.41
2024. április 23. kedd Béla
A magyar szurkolók ünnepelnek, miután a válogatott 1-1-es döntetlent játszott a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában rendezett Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én.
Nyitókép: MTI/AP/EPA/Pool/Illyés Tibor

Fontos információk az Andorra elleni vb-selejtező előtt

Összegyűjtötték a legfontosabb szurkolói információkat, amiket érdemes tudni annak, aki kimegy a meccsre.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este a Puskás Arénában zárja a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának szeptemberi körét, ellenfele pedig Andorra tizenegye lesz. Az aréna környéke 17.30 órakor lezárásra kerül, ezenkívül az Eucharisztikus kongresszus miatti forgalmi korlátozások is nehezítik az aréna megközelítését, ezért fontos, hogy a szurkolók közösségi közlekedéssel érkezzenek a helyszínre – írja a hirado.hu.

A BKK szokás szerint sűríti járatait, melyeket érdemes a vidékről érkezőknek is igénybe venni, és az autókat a stadiontól távolabb leparkolni. A stadion megközelítését a rendőrség munkatársai is segítik, már a megállókban is. A BKK honlapján minden fontos információt megtalálnak a szurkolók a mérkőzés napján.

A magyar szövetség emellett megjegyzi, hogy a belépéskor minden 18 éven felüli szurkolónak fel kell majd mutatnia a védettségi igazolványát, valamint minden látogatónak rendelkeznie kell a mérkőzésre szóló érvényes jeggyel.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

Patthelyzet: erősödik az idegengyűlölet, de az orosz gazdaságnak nagy szüksége lenne a vendégmunkásokra

A közép-ázsiai vendégmunkások kulcsszerepet játszanak az orosz gazdaságban, a márciusi, moszkvai terrortámadás azonban jókora zavart okozott a bevándorláspolitikában. Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője az InfoRádióban elmondta: „társadalmi trendforduló” érzékelhető a bevándorlókkal szemben, amit egy idő után már az orosz kormányzat sem hagyhat figyelmen kívül. A helyzet nem könnyű, ugyanis az állam eddig vendégmunkások alkalmazásával próbálta mérsékelni a munkaerőhiányt.

Nagy durranás: régóta várt amerikai szuperfegyvert kaphatnak az ukránok

Kijev már szinte a háború kitörését követően kérte Washingtontól, hogy küldjön több száz kilométeres hatótávolságú ballisztikus rakétákat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×