eur:
394.83
usd:
371.33
bux:
66466.4
2024. április 16. kedd Csongor
Csoboth Kevin
Nyitókép: forrás: Twitter

Egyre távolabb egymástól Csoboth Kevin és a Benfica

Eddig sem azt kapta a fiatal magyar labdarúgó a portugál elitklubtól, mint amire vágyott, most még a B csapat keretéből is kikerült. A szerződése a nyáron lejár.

A Benfica labdarúgócsapatának rajongói oldala, a Benfica Transfer arról számolt be, hogy Csoboth Kevin kikerült a tartalékok keretéből – írja a 24.hu.

A magyar támadó 2018-ban szerződött a Ferencvárostól jelenlegi klubjához, azonban a B csapatnál följebb nem jutott. A portugálok szerint Csoboth visszautasította a Benfica szerződéshosszabbítási ajánlatát, amire az egyesület vezetősége válaszul kitette a Coviha elleni bajnokira utazó csapat keretéből.

A gondot egyébként az okozza, amit a magyar focista már 2019-ben is megfogalmazott, Csoboth felnőtt futballra vágyik. A klub akkor nem engedte, hogy távozzon. A jelek szerint most sem tudott elég jó játékidővel előrukkolni egy megállapodáshoz. A rajongói portál azt is megjegyzi, Csoboth szerződése nyáron lejár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esésben az OTP

Nagy esésben az OTP

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×