eur:
395.76
usd:
372.46
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Szoboszlai Dominik, a Salzburg játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott RB Salzburg - Lokomotiv Moszkva mérkőzésen Salzburgban 2020. október 21-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Új részleteket kotyogtak ki Szoboszlai Dominik németországi szerződéséről

A sportigazgató arról beszélt, hány topklub elől halászták el a 20 éves futballistát.

Markus Krösche, az RB Leipzig BL-elődöntős labdarúgóklub sportigazgatója újabb részleteket árult el Szoboszlai Dominik átigazolása kapcsán.

Mint a Csakfoci.hu írja, a vezető nyilatkozata szerint a magyar válogatott labdarúgó 7-8 topcsapathoz is mehetett volna, így döntött a Lipcse mellett.

"Dominiknak sok pozitív tulajdonsága van, bátor, van önbizalma, erős alapokkal bír, gyors és fizikálisan is erős. Összességében az érkezésével több variációs lehetőségünk is lesz majd, ami pedig azt is jelenti, hogy kiszámíthatatlanabbak is leszünk az ellenfelek számára" - ecsetelte Markus Krösche.

Elárulta, felvázolták neki a klub fejlődési pályáját, és azt is, hogy neki milyen szerepet szánnak ebben.

"A játékosok ugyanis egy-egy lépésben gondolkodnak mindig a karrierjük kapcsán. Neked pedig az a dolgod, hogy megmutasd, hogyan lehetsz a segítségükre. Szerintem nekünk ezt sikerült is jól bemutatnunk" - mondta még az rblive.de-nek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×