eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Egzotikus élmények várnak a magyar sportfogadókra

A választási lehetőségeiket átalakította az élet – közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt.

A fehérorosz labdarúgó-bajnokság mellett többek között tajvani kosárlabdára vagy orosz és ukrán asztalitenisz-mérkőzésekre lehet fogadni a koronavírus-járvány okozta megváltozott körülmények között – közölte az InfoRádióval a Szerencsejáték Zrt.

Békeidőben azokat az eseményeket keresi a vállalat, amely érdekelheti a magyar fogadókat, tehát a magyar érdekeltségű események, illetve azok a külföldiek, amelyeket követni lehet a hazai médiumokban. A helyzet azonban a járvány miatt megváltozott, keresni kell egyáltalán az eseményeket, így olyanok vannak a tétlapokon, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Ebből az aspektusból nézve nagy szerencse volt, hogy

a fehérorosz labdarúgó-bajnokság nem állt le; egy közelmúltbeli rangadót többen is láttak, mint a legutóbbi El Clásicót.

A leállás napjaiban volt, hogy óráról órára kellett felfüggeszteni a fogadás lehetőségét, határkő volt ebben a török sportélet leállása, onnantól jöttek a már fent megemlített, egzotikusnak tűnő események.

Az elmúlt két hét aztán már kiegyensúlyozott viszonyokat eredményezett, a fehérorosz foci mellett a nicaraguai és a tádzsik labdarúgás eseményei miatt is lehet izgulniuk a magyar fogadóknak; ami a sportvilágban elérhető és megbízható információt lehet róla szerezni, plusz még különböző eszközökkel az is garantálható, hogy a sport integritása ne kerüljön veszélybe, azokkal most foglalkozik a Szerencsejáték Zrt.

Az asztalitenisz egyébként például újnak számít a kínálatban, de "jól fogadható", mert rövidek a meccsek, egymás után jönnek, és így többet lehet beszélni a magyarok szerepléséről is. És hát ebben a sportágban van jelenleg a legtöbb fogadható mérkőzés – Oroszországban, Ukrajnában.

A Szerencsejáték Zrt. szerencséje még, hogy az emberek javarészt otthon vannak, így több idejük, energiájuk fordulhat az online sportfogadásokra, mérkőzések követésére, tippelésre, és olyanok is regisztrálnak erre a lehetőségre, akik korábban idegenkedtek a műfajtól, még úgy is, hogy a Premier League egy-egy óriási meccse helyett a tajvani kosárlabda van az "étlapon".

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×