eur:
393.86
usd:
367.91
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója beszél az OTP Agrár Gálán a fővárosi Várkert Bazárban 2019. február 4-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Rendhagyó módon tart közgyűlést az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára Csányi Sándor az egyedüli jelölt.

A koronavírus-járvány miatt a kormány Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A kormányrendelet értelmében a közgyűlés személyes jelenlét mellett nem tartható meg, de lehetőség van elektronikus formában megtartani azt. Az MLSZ elnöksége ezért úgy határozott, a közgyűlésre elektronikus formában kerül sor április 21-én délelőtt.

A szövetséget 2010 óta vezető Csányi Sándor lesz az egyetlen elnökjelölt a közgyűlésen, és ugyanarra a kilenc személyre érkezett jelölés az elnökségi tagságra, akik eddig is az elnökség tagjai voltak. Ha a küldöttek ismét megválasztják őket, akkor Csányi Sándor mellett Anthony Radev, Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor és Török Gábor is folytathatja a munkát az MLSZ elnökségében. A jelölések alapján ugyancsak változatlan összetételű maradhat a felügyelő bizottság is.

A napirendi pontok megnézhetők az MLSZ oldalán.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×