eur:
394.37
usd:
371.57
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor
A dél-afrikai Cameron van der Burgh a férfi 50 méteres mellúszás előfutama előtt a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Ez messze a legrosszabb vírus” – az olimpiai bajnok úszó üzenete

Cameron van der Burgh, a dél-afrikaiak olimpiai bajnok úszója a közösségi oldalán osztott meg részleteket egészségi állapotáról.

A 2018-ban visszavonult úszót is megfertőzte a koronavírus két héttel ezelőtt.

Azt írta: "ez messze a legrosszabb vírus, amellyel valaha is harcoltam, noha én nyilvánvalóan egy egészséges, fiatal ember vagyok, akinek nincsenek tüdőproblémái és egészséges életet él".

Az olimpiai és világbajnok sportoló kiemelte: a legsúlyosabb tünetei, mint például a magas láz, már elmúltak, változatlanul küzd a szélsőséges mértékű fáradtsággal. Már a sétálás is kimeríti. Emellett a köhögéstől sem tud megszabadulni.

Mint írta, mivel úgy tűnik, az olimpiai játékokat megtartják, a tovább készülő sportolók szükségtelen veszélynek teszik ki magukat.

Címlapról ajánljuk
Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Egeresi Zoltán az Arénában: súlyos üzenetet kapott Erdogan, de a hatalma nincs veszélyben

Recep Tayyip Erdogannak ez lehet az utolsó ciklusa államfőként, hiszen a török alkotmány szerint nem indulhat több alkalommal a pozícióért. 2028-tól valóban új elnöke lesz Törökországnak? Erről, valamint a március 31-i önkormányzati választások jelentőségéről is beszélt Egeresi Zoltán Törökország-kutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem munkatársa az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×