eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Facebook

Csoda Felcsúton: a kapus fejesével mentett pontot a Puskás

Tizenhat éve nem látott dolog történt az élvonalbeli futballbajnokságban.

Még az FTC kapusaként Szűcs Lajos2004 októberében a Matáv Sopron ellen az Üllői úton szerzett utoljára hasonló golt, mint szerda este a Puskás Akadámia–DVTK meccsen Hegedüs Lajos, a hazaiak kapusa.

A mérkőzésen Knezevic megszerezte a vezetést a Puskás Akadémiának, de a Diósgyőr előbb tizenegyesből egyenlített (1–1), majd meg is fordította az állást. A játékidő végén a hátrányban lévő hazai csapat szöglethez jutott, és Hegedüs is előrehúzódott, hátha segíteni tud. Szerencséje is volt, de ha már elé pattant a labda, a kapuba fejelte, és ezzel egy pontot megmentett klubjának.

„Kapusként még nem szereztem gólt, büszke is vagyok rá. Nagyon remélem, hogy ez a különleges találat pluszenergiát is ad a csapatnak, ráadásul emberhátrányban egyenlítettünk az utolsó pillanatban, és ez katartikus élmény volt” – mondta a gólszertő a Nemzeti Sportnak.

Hegedüs Lajos rendhagyó gólja:

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×