eur:
395.08
usd:
371.03
bux:
65100.46
2024. április 19. péntek Emma
Gelsenkirchen, 2018. szeptember 2.Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a Schalke 04 elleni bajnoki találkozón Gelsenkirchenben 2018. szeptember 2-án. A Hertha BSC 2-0-ra győzött. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Dárdai Pál sztárvendég lesz a Maccabi Játékokon

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi magyar szövetségi kapitánya és a Hertha BSC volt edzője, Dárdai Pál is ellátogat a 15. Maccabi Európa Játékokra.

A hosszú ideje Berlinben élő Dárdai Pál most a német delegáció felkérésére érkezik Magyarországra. Július 30-án reggel érkezik majd, és egyből meg is nézi a német csapat focimeccsét a Lantos Mihály Sportközpontban. Este részt vesz a nyitóünnepségen, majd szerdán is megnézi a németek következő meccsét - olvasható az esemény oldalán.

Dárdai Pál 14 évig szerepelt a Herthában, majd 2015-től négy évig vezetőedzője volt a berlinieknek. 2014-ben kinevezték a magyar válogatott szövetségi kapitányává. Ő tette le annak a csapatnak az alapjait, amely történelmi sikert elérve, 30 év után jutott ki újra felnőtt világversenyre, a 2016-os Eb-re.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×