eur:
394.08
usd:
364.99
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Twitter/Atlético Madrid

Griezmann klubot vált, otthagyja az Atléticót

Az Atlético Madrid a Twitteren jelentette be, hogy játékos a nyáron elhagyja a csapatot, a sportoló pedig egy videóban mondta el, miért döntött mégis így.

A világbajnok francia támadó minden bizonnyal az FC Barcelonánál folytatja a pályafutását.

A 28 éves futballistát már tavaly is szerette volna megszerezni az FC Barcelona, ő azonban egy 45 perces, a Döntés címet viselő dokumentumfilm keretein belül jelentette be, hogy marad a fővárosban. Most egy másik videóban mondta el, miért megy mégis.

Öt hihetetlen év volt, köszönök mindent, mondta Antoine Griezmann.

„Miután beszéltem Diego Simeonéval, Miguel Ángellel (az Atlético sportigazgatójával), és az irodában dolgozókkal, szerettem volna a szurkolókhoz is szólni, akiktől oly sok szeretetet kaptam.

"Úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő a távozásra, új dolgokat, nehezebb kihívásokat akarok megtapasztalni, ezt érzem és erre van szükségem."

Öt csodálatos évet töltöttem el itt, ezzel a klubbal nyertem meg az első nagyobb trófeáimat. Nagyon fontos szakasza volt a pályafutásomnak. Élveztem az itt eltöltött esztendőket, mindent kiadtam magamból a pályán, próbáltam örömöt szerezni a Metropolitanóba kilátogató, és a minket idegenbe elkísérő drukkereknek. Kizárólag hálával tartozom nektek” - mondta a sportoló.

Azt egyelőre nem jelentette be, melyik csapathoz megy.

  • A francia támadó 2014 nyara óta játszik az Atlético Madridban, a csapattal Európa-ligát, európai és spanyol Szuperkupát nyert.
  • A klub színeiben 256 tétmeccsen 133 gólt szerzett és 50 gólpasszt adott.
  • A hétvégi, Levante elleni bajnoki lesz az utolsó mérkőzése az Atléticóban.

A csapattól egyébként a hírek szerint a Bayern Münchenhez igazol Lucas Hernández, távozik a csapatkapitány Diego Godín, és várhatóan Juanfran is elhagyja a klubot.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×