eur:
393.9
usd:
368.37
bux:
65847.68
2024. április 23. kedd Béla
Lyon, 2018. május 16.Antoine Griezmann, az Atlético Madrid játékosa (j) ünnepli az Olympique Marseille elleni második gólját a labdarúgó Európa Liga döntőjében a lyoni stadionban 2018. május 16-án. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: GUILLAUME HORCAJUELO

Meghozta várva várt döntését Griezmann

Antoine Griezmann bejelentette, hogy marad az Atlético Madrid labdarúgója.

A francia csatár egy televíziós műsorban jelentette be, hogy nem hagyja el a madridi csapatot, ahol 2014 óta játszik. Griezmannt élénken csábította a Barcelona, decemberben az Atlético fel is jelentette a katalán klubot a FIFA-nál a játékos szabálytalan megkörnyékezése miatt.

Griezmann szerződése 2022-ig érvényes az Európa Liga-győztes csapatnál.

A támadó szombaton mutatkozik be az oroszországi vb-n, a franciák ellenfele Ausztrália lesz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A jegybank sem tudta kizökkenteni a forintot

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×