eur:
395.08
usd:
365.93
bux:
65340.3
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Az 2014-ben fölavatott Groupama Aréna labdarúgó pályájának és 23 704 ülőhelyet tartalmazó lelátójának részlete a főváros IX. kerületében, az Üllői úton. A stadion 2015-ben elnyerte A világ legjobb új sporthelyszíne elnevezésű rangos minősítő díjat a The Stadium Business Awardson.
Nyitókép: MTVA/Jászai Csaba

Újabb részletek a budapesti foci-BL-döntő ügyében

Nőnapon kezdődik a jegyértékesítés a május 18-ai nő labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre, amit a Groupama Arénában rendeznek - tudta meg az InfoRádió a Magyar Labdarúgó Szövetségtől. A cél a telt ház, vagyis 20 ezer néző.

Tavalyelőtt szeptemberben dőlt el, a budapesti Groupama Arénában rendezhetik meg a női labdarúgó Bajnokok Ligája 2017/2018-as kiírásának döntőjét.

Az előkészületek a terveknek megfelelően folynak a május 18-án érkező női Bajnokok Ligája-döntőre, amit az MLSZ vágyai szerint telt ház, vagyis 20 ezer ember előtt játszanak.

Berlinben hat éve 60 ezer drukker előtt játszották a női BL-döntőt, a tavalyi döntőn 14 ezer néző volt Kijevben.

"Februárban lesz az utolsó UEFA-bejárás a stadionban, illetve a városban, és a jegyárstratégia is nemsoká véglegesül" - tudta meg az InfoRádió Forgách Istvántól, a Magyar Labdarúgó Szövetség eseményszervezőjétől, a finálé projektvezetőjétől.

A jegyértékesítés - személyes és online - szimbolikus napon, március 8-án, a nemzetközi nőnapon kezdődik.

A jegyárakról annyit lehet tudni, hogy

legfeljebb ezer forint környékén lesz egy belépő.

"Megpróbáltunk olyan jegyárat kitalálni az UEFA-val közösen, ami a magyar közönségnek is abszolút megfizethető, és a családokat is be tudjuk vonzani vele" - indokolt Forgách István.

A női és a férfi BL-döntő - Forgách István szerint - az infrastrukturális követelményeket tekintve teljesen azonos, a Groupama Aréna pedig nagy elégedettséggel tölti el egyelőre az UEFA képviselőit is.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×