eur:
390.62
usd:
365.06
bux:
68262.27
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Genf, 2018. május 25.Fucsovics Márton, miután szettet nyert az amerikai Steve Johnson ellen a genfi férfi salakpályás tenisztorna egyesének elődöntőjében 2018. május 25-én. (MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi)
Nyitókép: SALVATORE DI NOLFI

Temesvári Andrea: Fucsovics Márton mentálisan erős

Továbbjutott Fucsovics Márton az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójából, miután legyőzte a spanyol Albert Ramost. Temesvári Andrea Roland Garros-győztes teniszező a folytatásról is bizakodóan nyilatkozott az InfoRádiónak, szerinte a magyar versenyző a kánikula ellenére mentálisan is erős maradt.

Az év első Grand Slam tornája az Australian Open, kemény kihívás a versenyzők számára. Mint Temesvári Andrea Roland Garros-győztes teniszező az InfoRádiónak elmondta, gyönyörű komplexumban, de irtózatos hőségben játszanak a teniszezők.

"Nagyon sokat számít, hogy egy versenyző hogyan készült fel erre. Harminchét Grand Slamen játszottam, köztük többször Ausztráliában is, tudom, nem csak a fizikális, a mentális felkészülésről is szó van. Fucsovics Márton is mondta a mérkőzés után, hogy többször is volt holtpontja. Ez azt jelenti, hogy

fizikálisan többször volt olyan pillanata, amikor úgy érezte, szétesik a teste, ugyanakkor mentálisan volt olyan erős, hogy tudta, mit kell ilyenkor tennie"

- értékelte a teniszező győzelmét a torna első fordulójában Albert Ramos ellen.

Temesvári Andrea szerint ha kicsit furcsán is hangzik, ez a "nehezebb meccs" adja a következő mérkőzésre a szükséges még nagyobb önbizalmat. "Pontosan tudja, hogy egy ilyen mérkőzésen hogyan kell egy holtpontot leküzdeni. Ez nagyon nagy dolog,

ezek a pillanatok tartják meg a versenyzőben az erőt és a hitet."

Babos Tímea szerdán az ötödik kiemelt Stephensszel játszik a 3. fordulóban. Temesvári Andrea szerint Babos nagyon jól ismerheti riválisát juniorkorából, sokat játszottak együtt és egymás ellen is.

"Timi bármire képes"

- fogalmazta meg tömören várakozásait az egykori klasszis.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Fordul a piac, elárulták Magyarország legprofibb befektetői, mi most a legjobb befektetés

Már nagyon érett az a korrekció, amit áprilisban láttunk a részvénypiacokon, de ez még nem jelenti az elmúlt évek bikapiacának egyértelmű végét – vélekednek e havi portfólió-ajánlóikban a magyar befektetési szakemberek. Az, hogy milyen kamatpolitikát folytat a Fed, az egész világra hatással lesz, és az EKB kamatvágási elképzeléseit is erősen átszabhatja. A hazai portfóliómenedzserek most jó beszállási pontot látnak a kötvénypiacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×