eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Könnyek között távozott a Real Madrid focistája

Ujjtörés miatt várhatóan három hét kényszerpihenő vár Karim Benzemára, a Real Madrid labdarúgójára.

A Bajnokok Ligája-címvédő királyi gárda honlapján jelentette be, hogy Benzema jobb keze kisujjának egyik ujjperce törött el. A 31 éves francia csatárt le is cserélték vasárnap a Betis elleni idegenbeli bajnoki szünetében. A felépülés várható időtartamára nem tért ki a közlemény, ám spanyol médiaértesülések szerint akár három hétig is tarthat.

Jesús Vallejo szintén felkerült a sérültek listájára: a madridi AS sportlap értesülései szerint a 22 éves belső védő könnyek között távozott a csapat hétfői edzéséről. Vallejo mindössze két tétmérkőzésen jutott szerephez az idényben, amely alatt ez már a negyedik sérülése.

Santiago Solari vezetőedző a hétvégi bajnokin nem számíthatott Thibaut Courtois-ra, Gareth Bale-re, Toni Kroosra, Marco Asensióra, Marcos Llorentére és Mariano Diazra sem.

A Real szerdán a Leganés ellen lép pályára a Király Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján - az első meccsen Madridban 3-0-s hazai siker született -, majd szombaton a harmadik Sevillát fogadja a La Liga 20. fordulójának rangadóján.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×