eur:
392.64
usd:
366.03
bux:
66508.74
2024. április 26. péntek Ervin
Úszóverseny a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 24-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Megnyílik a Duna Aréna nagymedencéje is

Vasárnaponként bárki úszhat a Duna Aréna medencéiben. Az üzemeltető ugyanis megnyitja nem csak a bemelegítő, hanem a versenymedencét is a nagyközönség előtt.

Vasárnap 8 és 16 óra között, aki szeretné, kipróbálhatja, hogy milyen az úszó és vizes sportok komplexuma, hol úszott Hosszú Katinka, Cseh László és Milák Kristóf.

“Hétköznap 11 és 14 óra között már eddig is nyitva tartottunk, de ebben az időben csak nagyon kevesen tudnak eljutni hozzánk. A BP2017 kiemelt célja, hogy a különleges épület különleges medencéit bárki kipróbálhassa, de figyelemmel kell lennünk arra is, hogy az edzések is zavartalanok legyenek. Ezért döntöttünk úgy, hogy vasárnap biztosítunk lehetőséget arra, hogy bárki bejöjjön és ússzon. Amennyiben lesz rá igény, nem zárjuk ki, hogy ezen a napon később a nyitvatartást meghosszabbítjuk majd. - mondta Balogh Sándor, az üzemeltető BP2017 gazdasági igazgatója.

Mivel a Duna Aréna versenyhelyszín is, a versenyek idején a nyitva tartást a versenyek befolyásolhatják, a www.darena.hu oldalon erről folyamatosan tájékoztatjuk a látogatókat.

Az úszójegyek ára nem változik: 500 forint az ifjúsági (25 éves korig) és a nyugdíjas úszójegy, míg felnőtt jegy 800 forintért vásárolható meg. A pénztárak 7.30 és 15.15 között tartanak nyitva.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×