INFORÁDIÓ
2022. június 28. kedd
Irén, Levente

kemény dénes

magyar vízilabda szövetség

benedek tibor

Kemény Dénes elnök marad

InfoRádió

Kemény Dénest ellenszavazat nélkül újraválasztották a Magyar Vízilabda Szövetség élén. Egyedül ő maga tartózkodott. A szervezet tisztújító közgyűlésén Beck Györgyöt társelnöknek, Vári Attilát és Molnár Tamást alelnöknek választották. Ellenszavazat ezúttal sem volt. Az elnökségbe Benedek Tibor, Biros Péter, Boros Tamás, Faragó Tamás, Gergely István, Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, Szivós István és Tóth Sándor került be szintén ellenszavazat nélkül.

A választás előtt Kemény Dénes rövid beszámolójában összegezte a ciklus eredményeit, és még ha a riói szereplést csalódásnak is nevezte, emlékeztetett rá, hogy más sportágban egyetlen magyar csapat sem lehetett az olimpián. A hazai rendezésű eseményeket sikeresnek nevezte. Közölte, hogy a jövő júliusi vb-n a vízilabdás eseményeket az MVLSZ szervezi, és a 2020-as Eb-ig még egy világversenyt Magyarországra hozna. Kommunikációban és sportdiplomáciában is elégedetten összegezte a négyéves időszakot. A TAO-pályázatok a minőséggel szemben a mennyiséget támogatja, a jövőben a tehetséggondozást helyezné fókuszba, hiszen ennek döntő jelentősége van a felnőtt válogatottak szereplésében.

Benedek Tibor szövetségi kapitány üzenetet küldött a közgyűlésnek, ebben a sajtóban már megjelentek hangzottak el: nem folytatja szakvezetőként, ugyanakkor elnökségi tagként segítené a szervezetet.

Az ellenőrző testület elnöke Kállai Sándor lett, tagjának Auth Róbertet és Cséfay Beátát választották ellenszavazat nélkül. 

Az új elnökség a közgyűlést követően megtartott első ülésén Hesz Mátét főtitkárnak, a tisztet eddig betöltő Nemcsik Balázst pedig ügyvezetőnek választotta. A férfi szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban a testület úgy határozott, hogy következő, várhatóan novemberi ülésén dönti el, milyen szisztéma szerint választja ki a válogatott szakvezetőjét - vagyis kijelöl-e valakit, vagy pályázatot ír ki a tisztségre.

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018