eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Az oroszokkal egy csoportban a magyarok az olimpiai selejtezőn

Az orosz csapat tűnik a legnehezebb ellenfélnek a férfi vízilabdázók olimpiai selejtezőtornájának szombat esti sorsolásán kapott öt csoportrivális közül.

A belgrádi Európa-bajnokság zárása után megtartott eseményen Benedek Tibor szövetségi kapitány bronzérmes együttese az Eb-8. oroszok mellett Kanadával, Franciaországgal, Romániával és Szlovákiával került azonos csoportba az olaszországi Triesztben április 3. és 10. között sorra kerülő tornán, amelyen a négy legjobb nemzeti együttes jut riói kvótához.

A két hatosból négy-négy csapat jut tovább, majd keresztbejátszanak egymással, azaz az egyik csoport első helyezettje a másik negyedik helyezettjével csap össze a negyeddöntőben az ötkarikás indulási jogért. A másodikok pedig a harmadik helyezettekkel találkoznak.

A női selejtezőtorna sorsolásán nem volt érdekelt a magyar csapat, mivel Európa-bajnoki címével biztosította részvételét a riói játékokon.

A riói olimpia férfi selejtezőtornájának csoportjai:
Group A: MAGYARORSZÁG, Kanada, Oroszország, Franciaország, Románia, Szlovákia
Group B: Olaszország, Kazahsztán, Dél-afrikai Köztársaság, Spanyolország, Németország, Hollandia

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×