eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Fábiánné: Én sokkal nehezebb dió leszek, mint Kammerer Zoli!

Kizárólag egy évre szóló szerződés és előre fizetés esetén vállal munkát Fábiánné Rozsnyói Katalin. Az MTK kajakedzője, a Londonban olimpiai ezüstérmes férfi négyes trénere erről a JochaPress Blognak (jochapress.blog.hu) beszélt.

A lehetséges folytatásról korábban a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján (www.mob.hu) a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán nyilatkozott.

"Kati nénivel volt egy érdekes beszélgetésünk a napokban: ő ült a motorcsónakban, szó szót követett, és megkérdezte, tényleg folytatom-e. Azt válaszoltam, igen, akkor, ha ő is. Erre azt mondta, rendben, kölcsönösen folytassuk. Abban maradtunk, októberben visszatérünk a dologra. Én mindenképpen maradok, most Kati néninél a labda" - jelezte Kammerer Zoltán.

Fábiánné Rozsnyói Katalin most a JochaPress Blognak azt mondta, hogy a dolognak vannak érzelmi és anyagi vetületei.

"Amikor két éve elvállaltam az MTK-ban edző nélkül tébláboló, a befejezéshez közel állt hét, fiatal férfi kajakost, nem pénzért vállaltam őket. Az MTK ma is minimum hét hónapnyi fizetésemmel tartozik. Egyszerűen megsajnáltam őket, hogy ilyen fiatalon kelljen nekik visszavonulniuk" - jelentette ki az edzőnő.

Arról is beszélt, hogy kőkemény munka plusz edzői megérzések, improvizatív készség a napi edzések során - röviden ennyi a siker receptje.

"Amikor pedig felragyogott a fiúk szeme, azzal már ki is voltam fizetve" - jegyezte meg, majd a jövőbeli akadályokról is szólt.

"A férjem hosszú betegsége miatt csak részben tudom az edzéseket vezetni, de megvan a jelöltem, aki majd az én utasításaimat végrehajtja távollétemben. Más kérdés, hogy a jelenlegi, megalázó helyzetben sehol nem kívánok dolgozni. Szeptember 30-án lejár a szerződésem az MTK-ban. Utána nekem és a versenyzőknek egyaránt kizárólag egyéves szerződés jöhet szóba és előre fizetéssel. Egyszer már végre helyére kell tenni a dolgokat" - fogalmazott Fábiánné Rozsnyói Katalin.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×