Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Fábiánné: Én sokkal nehezebb dió leszek, mint Kammerer Zoli!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Kizárólag egy évre szóló szerződés és előre fizetés esetén vállal munkát Fábiánné Rozsnyói Katalin. Az MTK kajakedzője, a Londonban olimpiai ezüstérmes férfi négyes trénere erről a JochaPress Blognak (jochapress.blog.hu) beszélt.

A lehetséges folytatásról korábban a Magyar Olimpiai Bizottság honlapján (www.mob.hu) a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kammerer Zoltán nyilatkozott.

"Kati nénivel volt egy érdekes beszélgetésünk a napokban: ő ült a motorcsónakban, szó szót követett, és megkérdezte, tényleg folytatom-e. Azt válaszoltam, igen, akkor, ha ő is. Erre azt mondta, rendben, kölcsönösen folytassuk. Abban maradtunk, októberben visszatérünk a dologra. Én mindenképpen maradok, most Kati néninél a labda" - jelezte Kammerer Zoltán.

Fábiánné Rozsnyói Katalin most a JochaPress Blognak azt mondta, hogy a dolognak vannak érzelmi és anyagi vetületei.

"Amikor két éve elvállaltam az MTK-ban edző nélkül tébláboló, a befejezéshez közel állt hét, fiatal férfi kajakost, nem pénzért vállaltam őket. Az MTK ma is minimum hét hónapnyi fizetésemmel tartozik. Egyszerűen megsajnáltam őket, hogy ilyen fiatalon kelljen nekik visszavonulniuk" - jelentette ki az edzőnő.

Arról is beszélt, hogy kőkemény munka plusz edzői megérzések, improvizatív készség a napi edzések során - röviden ennyi a siker receptje.

"Amikor pedig felragyogott a fiúk szeme, azzal már ki is voltam fizetve" - jegyezte meg, majd a jövőbeli akadályokról is szólt.

"A férjem hosszú betegsége miatt csak részben tudom az edzéseket vezetni, de megvan a jelöltem, aki majd az én utasításaimat végrehajtja távollétemben. Más kérdés, hogy a jelenlegi, megalázó helyzetben sehol nem kívánok dolgozni. Szeptember 30-án lejár a szerződésem az MTK-ban. Utána nekem és a versenyzőknek egyaránt kizárólag egyéves szerződés jöhet szóba és előre fizetéssel. Egyszer már végre helyére kell tenni a dolgokat" - fogalmazott Fábiánné Rozsnyói Katalin.