eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kemény Dénes: Wayne Rooney szerény és visszafogott

A Manchester United esélyes arra, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe jusson, de a fináléban a spanyol sztárcsapatoknak van nagyobb sansza a sikerre - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden a kommentátorállásból nézte végig kedvenc együttese, a Manchester United 2-1-es győzelmét a Chelsea ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Különleges élményt jelentett a Manchester United és a Chelsea kedd esti BL-mérkőzése, de a lelátón a nézők között ülve másmilyen a hangulat, a kommentátori felszereléssel a szurkolóból némileg át kellett alakulni - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes.

A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint az angol együttes az elődöntőben esélyesebb lesz, mint leendő ellenfele, viszont a fináléban már a Barcelona vagy a Real Madrid számít majd favoritnak. Egy meccsen azonban bármi történhet, könnyebb borítani a papírformát - tette hozzá a Unitednek szurkoló szakvezető.

Kemény Dénes úgy vélekedett, a manchesteriek a mostaninál erősebb kerettel bukták el a 2009-es döntőt, de a moszkvai fináléban úgy nyertek, hogy kevésbé számítottak esélyesnek.

A háromszoros olimpiai bajnok tréner Wayne Rooney-val is találkozott már, az angol csatárt szerény, visszafogott embernek tartja, aki az edzésen is kiad mindent magából.

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×