Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Deschamps: Tonit, Militót és Tourét akartam!

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Juventus az olasz B liga \"bugyraiban\" eltöltött éve lassan a feledés homályába vész, mint ahogy az is, hogy Didier Deschamps, a klub egykori játékosa vezette vissza a csapatot az élvonalba. Az 1998-as világbajnok és a 2000-es Európa-bajnok francia válogatott kapitánya kegyvesztett lett a feljutás után - összeveszett a vezérkarral. De már nem bánja.

"Nincs miért szomorkodni, az életben a jók és a rosszak kiegyenlítik egymást" - mondta. Majd arról is beszélt, hogy nincs hiányérzete, attól pedig egyáltalán nem tart, hogy ne tudna majd elhelyezkedni.

Négy nyelven beszél (anyanyelvén, a francián kívül olaszul, spanyolul és angolul), a világban szinte bárhol elhelyezkedhet. A játékoskorában DD-nek becézett egykori középpályás úgy gondolja, nem akar most januárban elhelyezkedni, megvárja a nyarat.

Beszélt arról is, hogy a mostani keret tagjai közül Sergio Almiron és Thiago Mendes nem tartozott az ő kiszemeltjei közé, a vezetők ragaszkodtak a két játékos leigazolásához.

"A vezetőség minden áron meg akarta venni őket, nekem ehhez a két ügylethez semmi közöm sem volt" - tette hozzá, s alighanem a fentiekből kikövetkeztethető, hogy az argentin és a portugál középpályás szerződtetése nem igazán vált be.

Deschamps kívánságlistáján három név szerepelt, ám a Juve vezérkara egyik játékost sem tudta megszerezni. Luca Toni a Bayern München, Gabriel Milito a Barcelona játékosa lett, míg Kolo Touré maradt az Arsenalban.