eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kevesebb európai Forma-1-es futamot akarnak

Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke szerint csökkenteni kell az európai Forma-1-es futamok számát.

A sportvezető úgy véli, hogy a Forma-1 számára piaci szempontból nagyon vonzó esélyeket kínál Észak-, Közép- és Dél-Amerika, de Ázsiában is komoly üzleti lehetőségek maradtak eddig kihasználatlanul.

A jelenlegi európai versenyek akkor maradhatnak a programban, ha 20 futamból állna a világbajnokság, ez azonban képtelenség, már a tavalyi 19 GP is nagyon sok volt - mondta Max Mosley.

A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke hozzátette: India, Kína, Oroszország is megérdemel egy-egy versenyt, ezenkívül a jelenlegiek mellett további három viadalt kellene rendezni Amerikában.

Idén 18 futamból állt a világbajnokság, jövőre 17-et rendeznek. Európában 9 versenyre kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×