eur:
392.13
usd:
366.27
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Csók a cipőre, a részeg drukker is beszaladt

A világbajnokság eddigi talán legjobb hangulatú mérkőzése volt a kedd esti Brazília-Horvátország összecsapás, a szurkolók egymás mellett buzdították kedvenceiket. A közlekedés szervezése viszont korántsem volt ennyire példás.

Fantasztikus hangulatot teremtettek a Brazília-Horvátország csoportmérkőzés (1-0) alatt a két együttes szurkolói, akik végig rendkívül sportszerűen drukkoltak.

A horvát és brazil drukkereket nem választották szét, a két fő csoport ugyan a két kapu mögött helyezkedett el, de a lelátó többi részén egymás mellett ültek a szurkolók.

A két tábor közösen hullámzott, egy brazil zenekar végigjátszotta a 90 percet.

A vesztes horvát válogatott tagjai együtt köszönték meg szurkolóiknak a buzdítást, a címvédő dél-amerikaiaknál viszont csak a cserejátékosok intettek ki a drukkereknek.

Civilek a pályán

A szervezésben ezúttal nem mutatkozott meg a német precizitás. A 86. percben egy horvát drukker bejutott a játéktérre, és miután begyűjtötte a tapsokat, odasétált Prsóhoz, letérdelt elé és megcsókolta a cipőjét. Ezután a csatár odakísérte rajongóját a rendfenntartókhoz.

A lefújást követően egy dél-amerikai szurkoló jutott be a pályára, őt azonban gyorsan elfogták. Bár inkább kellett megtartani, mint elfogni, annyira részeg volt.

Utazási gondok

Szintén problémát okozott a szurkolók utazása: a stadionból a gyorsvasút vágányaihoz vezető kijáratot a rendőrség bezárta, emiatt több ezres tömeg gyűlt össze.

Nemsokára a három kapuból egyet kinyitottak, a szurkolók egymást préselték át a szűk kijáraton.

A tömeget ezek után úgy osztották el, hogy minden peronra ugyanannyi ember jusson, azt azonban nem vették figyelembe, ki melyik városrészbe szeretne eljutni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
×
×
×
×