eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Debrecen átvette a vezetést

A Debrecen 1-0-ra győzött a Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I utolsóelőtti, 29. fordulójában.

Az első tíz perc az ismerkedés jegyében telt, amelyet a vendégek gólja zárt le: Benjamin buktatta a hazai tizenhatos bal oldalán Madart, ezért Hanacsek játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Bogdanovic a jobb alsó sarokba rúgta (0-1).

A bajnoki címre törő debreceniek vezetése a kispestieket alaposan felrázta, ami helyzetekben is megnyilvánult, de az utolsó passzokba, illetve a kapura lövésekbe rendre hiba csúszott.

A második félidőben sem változott a játék képe: a hazaiak irányítottak, de fölényük meddőnek bizonyult, így a Debrecen szerencsés győzelmet aratott a többet támadó Honvéd felett.

A listavezető debreceni együttes három ponttal vezet a korábbi éllovas Újpest előtt, de a lila-fehérek csak vasárnap játszanak a Győr otthonában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×