eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Van Nistelrooy elmehet Manchesterből

A nyáron szinte biztosan távozik a Manchester United labdarúgó-csapatától Ruud van Nistelrooy. A holland támadó már csapattársaival sem nagyon beszél.

A holland sztárcsatár a vasárnapi angol bajnokin már nem is lépett pályára, miután megtudta, hogy várhatóan csak csereként juthat szóhoz a Charlton elleni utolsó fordulóban.

A Sky Sports értesülései szerint a holland csatár az utóbbi hetekben többször is összeveszett csapattársaival, és az edzéseken sem végzett tökéletes munkát.

Van Nistelrooy már Roy Keane keddi búcsúmérkőzésén - a Manchester United-Celtic találkozón - sem lép pályára, helyette korábban hazautazott Hollandiába, és a válogatottal elkezdte a felkészülést a németországi labdarúgó-világbajnokságra.

Sir Alex Ferguson, a manchesteriek menedzsere már nem is titkolja, hogy gondjai vannak a holland támadóval.

"Van néhány problémám Ruuddal, ezeket meg fogom beszélni az elnökséggel is" - mondta a skót szakember.

A 29 éves klasszisnak 2008 nyaráig érvényes a szerződése, de meglepetés lenne, ha idény nyáron nem igazolna el. Érdeklődőben nincs hiány, ugyanis van Nistelrooyért bejelentkezett az AC Milan, az Internazionale, a Tottenham Hotspur és az Atlético Madrid is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×