Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Magazin

 • Egy műsor azoknak, akik cégvezetőként nem akarnak eltévedni a magyar adórendszerben - minden, amit a kis- és középvállalkozások adózásáról tudni kell, az InfoRádióban.

  Ha nem mindegy, hogy mennyit és hogyan adózik a cége, ha arra kíváncsi, hogy miként változtatják a döntéshozók az adószabályokat, ha tudni szeretné, hogy mire figyel a NAV, kérdezze az InfoRádió adószakértőit. Minden héten hétfőn este fél héttől az RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. szakértői várják kérdéseiket Magyarország egyetlen hírrádiójában.
  Email: ado@inforadio.hu


  Adásidő: hétfőn 19.00 - 19.30-ig

 • Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 26-tól, 56 napon keresztül az idén is egy-egy portréval tiszteleg a hősök és mártírok emléke előtt.

  Emberek, akik különböző politikai elképzeléssel, demokráciaképpel, értékrenddel rendelkeztek, de 1956-ban a céljuk közös volt: a forradalom napjaiban aktív szerepet vállaltak a nemzeti függetlenségért és a szabadságért folytatott küzdelemben. Volt közöttük, aki vezető politikusként, más rendpárti forradalmárként, papként, értelmiségiként vagy akár egyszerű munkásként tette a dolgát, de sorsuk összefonódott: a kádári megtorló hatalom mindannyiukra megsemmisítendő ellenségként tekintett, és életükkel fizettek a szabadságért. Ők a forradalmat és szabadságharcot követő megtorlás áldozatai.

  Adás kezdése: hétfőtől péntekig reggel 8.20-kor és délután 16.20-kor

 • Az InfoRádió magazinja agrárgazdaságról, vidékfejlesztésről, termékekről és piacokról.

 • Ismerje meg Magyarországot az InfoRádióval! A hetente jelentkező turisztikai magazinnal megtervezheti hétvégi programjait, ismét felfedezheti a hazai tájakat!

  Ismerje meg Magyarországot az InfoRádióval! A magazin hétvégi programajánlatokkal, turisztikai hírekkel, túraötletekkel, felszerelési tippekkel, a kastély- és gyógyturizmus, az extrém sportok híreivel várja hallgatóit.

 • Az Európai Unió hírei és eseményei, közvetlenül Brüsszelből, a Bruxinfo szakembereitől. Információk, elemzések, a döntések előzményei és a lehetséges következményei. Brüsszeli Hét - az InfoRádió és a Bruxinfo Európai Uniós szakpolitikai magazinja.
  Az Európai Unió hírei és eseményei, közvetlenül Brüsszelből, a Bruxinfo szakembereitől. Információk, elemzések, a döntések előzményei és a lehetséges következményei.
  Brüsszeli Hét - az InfoRádió és a Bruxinfo Európai Uniós szakpolitikai magazinja.

  Adás kezdése: minden szerdán 19.00 - tól

 • Családi hét, az InfoRádió család- és ifjúságügyi magazinja. A műsor támogatója: az Emberi Erőforrások Minisztériuma - Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság
  Családi hét, az InfoRádió család- és ifjúságügyi magazinja.

  Unokától a nagyszülőkig, a Gyestől a nyugdíjig, a családok életét érintő hírek, aktualitások, döntések és azok háttere minden hétfőn este fél nyolctól.
  Adás kezdése: hétfő 19:30

 • A Délutáni hírpercek olyan hírösszefoglaló, amely a nap legfontosabb történéseinek bemutatásán túl a főváros és vonzáskörzetének híreire fókuszál.

  A hét valóban minden napján hétfőtől-vasárnapig, minden délután fél 4-kor, élőben jelentkezik.Célja, hogy az a hallgató, aki csak ezt a hírblokkot hallgatja, a nap vezető hírein túl, a főváros és az agglomeráció legfontosabb eseményeiről is tájékozódjon.A politikai, a kultúra és a sport mellett nagy hangsúlyt kapnak a híradásban a fővárosi vagy a kerületi közgyűlések döntései, a civil szervezetek kezdeményezései, a főváros és az agglomeráció életében kiemelkedő szerepet játszó közintézmények és közfeladatot ellátó szervezetek, szolgáltatások, kulturális és sportesemények hírei is. Az országos jelentőségű döntésekről úgy számolunk be, hogy bemutatjuk, azok hatását a Budapesten és annak vonzáskörzetében élők életére. Mindezt a szakmai alapelveknek, a törvényi és hatósági szabályozásnak megfelelően tesszük. A hírműsor állandó helye és formája, valamint az élő jellege biztosítja, hogy rendkívüli helyzetekben is stabil és megbízható információforrásként szolgáljon.
  Adás kezdése: minden nap 15:30-tól

 • Ha Önnek sem mindegy, hogy mennyit fizet a gázért, a villanyért, ha tudni szeretné, hogyan takarékoskodhat az energiával, hallgassa az Inforádió magazinját!

  Az energiagazdálkodás legfrissebb hírei az Inforádióban. A magazin a legkorszerűbb energiatermelési módok, és technológiák bemutatását tekinti feladatának. A műsor a magyar lakosság energiatakarékos szemléletének kialakítására, gondolkodásmódjának átalakítására törekszik, bemutatja az európai energiatakarékos módszereket, hogy a következő generációk is élvezhessék a civilizáció előnyeit.

  Email: energia@inforadio.hu


  Adás kezdése: hétfőn 20.00-20.30-ig

 • Az energiaipar hírei, érdekességei

  Adás: minden hétfőn és szerdán 16.30 után.

 • Az Európai Parlament hírei, aktualitásai

  Adás: minden csütörtökön 17:30 után

 • Az InfoRádió tematikus hírpercei a főváros életéről.

  Adás: minden kedden és csütörtökön délután fél 5 után.

 • Meccsek, eredmények - a sportmagazin.

  Adás kezdése: hétvégente 19 órától

 • Az InfoRádió kézilabda-magazinja.

  Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség.

  Adás kezdése: kedden 19:30 órakor

 • Hordóminta - az InfoRádió bormagazinja minden héten szerdán 19 óra 30 perckor, válogatás izgalmas borok, és a pincészetekről szóló hírek közül.
  Ha a borkedvelők egy pincészetben kóstolnak, gyakran a hordókban érlelődő borokból vett mintákat is megízlelhetik. Ehhez hasonlóan az InfoRádió bormagazinja, a Hordóminta is "mintákat vesz" az érdekes és izgalmas borokból, illetve a pincészetekről szóló hírekből.
  Adás kezdése: minden szerdán 19.30 perckor

 • Az ingatlanpiac aktualitásai heti két alkalommal az InfoRádióban.

  A műsor kiemelt figyelmet fordít a lakóingatlanok piacára, valamint az irodapiac változásaira. Interjúk, elemzések, összeállítások, szakértői beszélgetések.

  Adás kezdése: kedden és pénteken 17:38-kor.

 • Katedra, az InfoRádió oktatási magazinja minden kedden este 8 órától. Készült az Emberi Erőforrások Minisztériuma Oktatási Államtitkárságának támogatásával.

  Adás kezdése: minden kedden 20:00-tól

 • Az InfoRádió könyvajánlója minden kedden, csütörtökön és szombaton 7:45 után.


  Adás kezdése: kedden, csütörtökön és szombaton 7.45 után

 • Az InfoRádió honvédelmi és biztonságpolitikai magazinja. A műsor szakmai partnere a Honvédelmi Minisztérium.

 • A hét kulturális eseményeinek, híreinek összefoglalója.

  Adás kezdése: szombatonként a 15 órás hírblokkban

 • A műsor szakmai partnere a Telekom.
  A műsor szakmai partnere a Telekom.
  Adás kezdése: szerdánként 10.50-kor

 • Orvosmeteorológiai percek az InfoRádióban - hétköznapokon több alkalommal.

  A műsor támogatója a Richter Gedeon Nyrt.
  Adás kezdése: Minden hétköznap reggel 7:20 és 8:20 órakor, valamint délután 16:20 és 17:20 órakor

 • Az InfoRádió olimpiai magazinja. A műsor együttműködő partnere a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség.

  Adás kezdése: pénteken 19:30-tól

 • Paragrafus. Az InfoRádió jogi magazinműsora minden csütörtökön este nyolc óra után. Paragrafus, minden, ami jog.

  Adás kezdése: csütörtök 20.00-20.45-ig

 • Az InfoRádió országgyűlési magazinja.

  Egy hét az országgyűlésben - hírek, törvények, érvek és ellenérvek, hangos viták és csendes háttérmunka - a parlamenti történések krónikája.

  Adás kezdése: minden pénteken 20 órakor

 • Növekedés, infláció, államadósság, foglalkoztatás, versenyképesség - makrogazdasági adatok és mindaz, ami mögöttük van. Azonos adatok, különböző nézőpontok.

  Új, rendhagyó elemzői beszélgetéssorozat minden szerda este az InfóRádióban. A műsor szakmai partnere a Magyar Nemzeti Bank és a Hold Alapkezelő.

  Adás kezdése: minden szerdán 19 órakor

 • Meccsek, gólok, emberek - a vízilabdasport hírei és aktualitásai.

  Adás: minden hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7 óra 45 perc után

 • Az InfoRádió tudományos magazinja együttműködésben a Magyar Tudományos Akadémiával.

  Kutatások, fejlesztések, eredmények, felfedezések, amelyek átalakítják az életünket és mindazt, amit a világról gondolunk. A műsorból a hallgatók a legmagasabb szakmai színvonalon, mégis közérthetően, első kézből értesülhetnek a hazai és a nemzetközi tudományos élet aktualitásairól.

  Adás kezdése: minden kedden 19 órakor

 • Ha szeret enni, ha szeret főzni, ha szeret kísérletezni a konyhában, hallgassa az InfoRádió szombat délelőttönként jelentkező műsorát, és a hétvégén már egy új ételsorral lepheti meg családját!

  Tudta, hogy mire használták először a teflont? Hogy miért mérték aranyárban a sáfrányt? Ha kíváncsi a konyhaművészettel kapcsolatos érdekességekre, ha tudni akarja, hogy hogyan készülnek a magyar és nemzetközi konyha különleges fogásai, ha érteni szeretne az ételsorok összeállításához, hallgassa az Inforádió Tálaló című magazinját!

  Email: talalo@inforadio.hu


  A magazinban elhangzott recepteket megtalálhatja Pákozdi Judit weboldalán:

  www.pakozdijudit.hu


  Adás kezdése: szombaton 11.00-11.30-ig

 • Érdeklik a jövő autócsodái, kíváncsi arra, hogy mire képesek a jelen autói? Autót venne, de nem tudja, melyiket válassza? Hallgassa meg keddenként az InfoRádió autós magazinját, amely választ ad kérdéseire.

  A Tempó szakmai hátterét az Autó2 - a legnagyobb példányszámú autós magazin - biztosítja, amelynek köszönhetően a műsor hallgatói elsőként ismerhetik meg a világ autógyártásának újdonságait és azok hazai teszteken elért eredményeit. A műsor az úgynevezett inkognitó tesztek segítségével, valamint a hallgatók észrevételeinek feldolgozásával nagy teret szentel a fogyasztói érdekvédelemnek. Mindezek mellett rendre beszámol a nemzetközi szalonok újdonságairól, azok jelentőségéről, a jövő autócsodáiról.

  Email: tempo@inforadio.hu


  Adás kezdése: kedd 19.30


 • Adás kezdése: minden csütörtökön 19:00-tól

 • Vegyesúszás. Az InfoRádió úszósport-magazinja nem csak úszóknak.

  Sportolók, versenyek, eredmények és rekordok Magyarországról és az egész világból. A műsor szakmai partnere a Magyar Úszószövetség.

  Adás kezdése: csütörtök 19:30

 • Minden héten útra kelhet az InfoRádió utazási magazinjával! Bejárhatja kedvenc nyaralóhelyeit, kiválasztja a következő téli/nyári úticélt, felkészülhet a nagy utazásra!

  Ha utazását tervezi, ha éppen visszatért egy hosszú hétvégéről, ha arra kíváncsi, hogy hol lehet nyáron telelni, vagy télen feltöltődni, hallgassa az Inforádió utazási magazinját! Hetente kétszer, pénteken és szombaton megtudhatja, hogy melyek a világ legjobb szállodái, hol van a legszebb homokos tengerpart, hol mérik a legjobb bort a világon és mit érdemes megnézni egy-egy európai nagyvárosban. Akár útikönyvek helyett is, kapcsoljon az Inforádióra, vagy keresse az interneten a Világszámot!

  Email: vilagszam@inforadio.hu


  Adás kezdése: pénteken 19.00-19.30 és szombaton 10.00-11.00

 • Világtükör. Az InfoRádió külpolitikai hírmagazinja szombaton fél 1-től.

  Adás kezdése: minden szombaton 12.30 - tól

 • Az InfoRádió magazinja kajak-kenuról, olimpikonokról, szabadidős vízisportról, fejlesztésekről, környezettudatos életmódról, és mindarról, ami víz és mozgás. A műsor a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel együttműködésben készül.

  Az InfoRádió magazinja kajak-kenuról, olimpikonokról, szabadidős vízisportról, fejlesztésekről, környezettudatos életmódról, és mindarról, ami víz és mozgás. A műsor a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel együttműködésben készül.

  Adás kezdése: szombaton 17.30-tól

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
 • Legfrissebb hírek
 • Közlekedési hírek
 • Időjárásjelentés
 • Orvosmeteorológia
 • Sporthírek
 • Gazdasági hírek