eur:
395.55
usd:
360.5
bux:
71673.12
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
temető gyász angyal szobor
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a világhírű sorozatsztár

Ötvenhárom éves korában elhunyt Shannen Doherty amerikai színésznő, aki főként azzal vált ismertté, hogy az 1990-es években készült Beverly Hills, 90210 című filmsorozatban alakította Brenda Walsh középiskolás lányt - jelentette az amerikai People magazin.

Doherty játszotta az 1998-ban indult Bűbályos boszorkák című sorozatban a három mágikus képességekkel rendelkező nővér egyikének szerepét is.

"Nehéz szívvel erősítem meg, hogy elhunyt Shannen Doherty színésznő. Július 13-án, szombaton elvesztette harcát a rákkal szemben a betegség elleni sokéves küzdelem után" - idézte a magazin Doherty publicistáját, Leslie Sloane-t.

A színésznő 2015-ben hozta nyilvánosságra, hogy mellrákkal küzd.

2023-ban agydaganatot távolítottak el a testéből, majd kiderült, hogy a rák átterjedt a csontjaira is.

Címlapról ajánljuk

Megkéselték a spanyol futballfenomén apját

Három embert letartóztattak, egyet még keresnek azt követően, hogy megkéselték a labdarúgó-Eb spanyol tinisztárjának édesapját. A férfit a Barcelonához közeli Mataróban, egy parkolóban támadták meg.
VIDEÓ
Fontos rendelet jött a Paksi Atomerőműnek, ami lazítja a Duna vízhőmérsékleti korlátját

Fontos rendelet jött a Paksi Atomerőműnek, ami lazítja a Duna vízhőmérsékleti korlátját

Miután július végén társadalmi egyeztetésre bocsátotta az Energiaügyi Minisztérium azt a rendelettervezetet, amely miniszteri engedéllyel átléphetővé tenné a 30 fokos vízhőmérsékleti korlátot a Dunán a Paksi Atomerőműnél, a csütörtök éjjeli Magyar Közlönyben meg is jelent az erről szóló miniszteri rendelet. Ez már péntektől hatályba lép, így ha a villamosenergia ellátásbiztonsági helyzet indokolttá teszi, akkor akár már holnap lazíthat Lantos Csaba energiaügyi miniszter az eddigi korlátozáson, hiszen csütörtökön megint le kellett terhelni az atomerőművet a vízhőfok miatt, és közben megint extrém magas áramárak alakultak ki a nagykereskedelmi piacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×